מה אפשר לעשות בימי הקיץ החמים עם המשפחה? מגיעים לסיור ערב קליל ובעיקר קריר בפארק נאות קדומים:
סיור עששיות תחת אור הכוכבים, עורכים קבלת שבת בטבע, מגלים חטיפים טעימים מהטבע, פותרים חידות ומנווטים בשבילי הפארק עם כל המשפחה - כיף גדול לגדולים ולקטנים.
במהלך חודשי הקיץ החמים, יתקיימו בשמורת הטבע, פארק נאות קדומים הממוקם בחבל מודיעין כחמש דקות ממודיעין, עם שפע חניה, אזורי פיקניק מוצלים, מתקני שתיה ועוד.


סיורי עששיות
בשעות הערב ואל תוך החשכה, מלווים באורות העששיות בלבד, יצאו המטיילים לסיור בשבילי הפארק. בשעות אלו, טווח הראיה קטן, יתר החושים מתחדדים ואפשר לשמוע טוב יותר את רחשי הטבע ולהריח טוב יותר את הריחות מסביב. המסלול עובר בין שרידי ישוב קדום וכולל הדלקת נרות שמן עתיקים.
עלות הסיור היא: 40 ₪ (מגיל 3) | הפעילות מומלצת לגילאי 5 ומעלה | אורך הסיור כ-1.5 ק"מ | משך הסיור כשעתיים
טעימות מהטבע
עלות הסיור היא: 40 ₪ (מגיל 3) | פעילות מומלצת לגילאי 5 ומעלה | אורך הסיור כ-1.5 ק"מ (כשעתיים)

ניווט ליל קיץ על שמו של הנשיא לשעבר יצחק נבון
לקראת שעות החשכה, כשהימים חמים והקיץ בשיאו, זה הזמן לצאת לטבע, לאתגר את הגוף והמחשבה ולהצטרף לניווט משפחות מגבש ומהנה.
ניווט היא דרך נפלאה לחקור את הטבע, לצאת מהשגרה ולבלות עם משפחה וחברים וגם להתנסות במיומנויות נשכחות.
אתם מוזמנים לגלות את הלילה בטבע, לנווט בין נקודות ציון שונות הפזורות ברחבי הפארק, שם יחכו לכם חידות בנושא הנשיא ה-5 של מדינת ישראל, יצחק נבון ששימש גם כיו"ר נאות קדומים.
הפעילות תתקיים בתאריכים: 28.7.21, 18.8.21.
יש להגיע עם מכנסיים ארוכים, מים, פנס ומצפן. המסלולים לא נגישים לעגלות, לכן מומלץ להגיע עם מנשא.
עלות הניווט היא: 30 ₪ (מגיל 3) | פעילות מומלצת לגילאי 6 ומעלה | אורך הניווט כ-2.5 ק"מ

"נאות השבת" – מקבלים את השבת בטבע
אנחנו מזמינים אתכם לקבל את השבת עם סיור בעקבות שולחן בשבת, בסיומו נקיים קבלת שבת חגיגית מלווה בסיפורים ושירים. הפעילות מתאימה למשפחות, גדולים וקטנים, אוהבי טבע, שירה ותרבות עברית.
במהלך הסיור: נטחן זרעי חיטה לקמח, נכין שקית ריח נעימות מהדסים ונעבור בין כרמי הזיתים והגפנים ונהנה משביליו הקסומים של פארק נאות קדומים.
בסיום ניפגש לקבלת שבת חגיגית מלווה בסיפורים, שירי שבת וזמר עברי.
עלות המפגש היא" 40 ₪ (מגיל 3) | פעילות מומלצת לכל הגילאים | משך הפעילות כשעה וחצי (סיום משוער כחצי שעה לפני כניסת השבת)
לפרטים נוספים על הסיורים והמפגשים ולרכישת כרטיסים, היכנסו לאתר "פארק נאות קדומים" - www.n-k.org.il.
