אתמול בערב הפכה רעננה לעיר צבעונית מיוחד. בערב פתיחה חגיגי בנוכחות ראש העיר, מר חיים ברוידא, נפתחה בגלריית "על האגם" תערוכה הנושאת את השם "צבעוניות".
את התערוכה אוצרות נילי ויצטום ושלי רשקס בעלות האתר האומנות Artodo.net והן מציגות בה שלל אומנים ויוצרים בסגנונות שונים ביניהם צילום, ציור, פיסול, קולאז', עבודות עמלניות ועוד.


כל יצירת אמנות כמובן מעניקה דגש לאסתטיקה והמשמעויות של הצבע שהוא מרכיב חזותי חשוב ביצירת האמנות. שכן לצבעוניות כידוע יש השפעה גדולה מאוד על מצב הרוח ובעזרתה אפשר להעביר קשת רחבה של רגשות החל מתשוקה, אהבה, שגשוג, פריחה, נעורים, הרמוניה, רוחניות, טוהר תקווה ועד כאב, צער וגעגוע.

לבבות- עבודת פסיפס של מיכל ברוטפלד צילום באדיבות האמנית
בתערוכה מוצגות למעלה מ - 150 עבודות של 47 אומנים ואמניות מכל הארץ המשתמשים בחומרים ובפלטת צבעים אישית המביעה את שעל ליבם תוך מתן על פרשנותם למצבים והתרחשויות בסביבתם.


מתי? התערוכה פתוחה לקהל בין התאריכים 14-27/5/23.
שעות הפתיחה: בימים א' עד ה' בין השעות 10.30-13.00 ובין 15.30-19.00, ביום שישי בין השעות 10.30-13.00 וביום שבת בין השעות 10.30-15.00.
איפה? גלרייה "על האגם" פארק רעננה
כמה עולה? חינם

לצפיה בקטלוג התערוכה המלא, תוכלו ללחוץ כאן https://katzr.net/6ccca3
לאתר ARTODO, תוכלו ללחוץ כאן https://www.artodo.net
שלכם,
ליבי ברגמן
וכמובן שיש לי עבורכן עוד המלצות על יצירה ואמנות
רתם טל תכשיטים מקרמיקה תעשייתית בעבודת יד, בגימורים ועיבודים שונים
OURS - יצירות פסיפס מפוסלות על עץ - ציורים מקוריים של האמנית עדינה שלומוביץ